Profresco is een separate lijn buitenkeukens van BeefEater Europa.

Profresco bestaat uit een revolutionair systeem van frames en panelen, waarmee unieke buitenkeukens kunnen worden samengesteld en voorzien van verschillen de BeefEater barbecuemodellen en koelkasten.

 

Zeven eigentijdse, duurzame en stijlvolle keukens in verschillende kleuren. Er is geen duur ontwerpwerk meer nodig om de tijdloze stijl van een ProFresco-keuken te bereiken.

 

Gepatenteerd gegalvaniseerd stalen framesysteem. Geen lassen, snijden of buigen. Eenmaal gemonteerd, zijn onze modules exact vierkant en waterpas. Op al onze frames zit 25 jaar anticorrosiegarantie. Hun sterkte en duurzaamheid zorgen voor structurele integriteit in alle soorten omgevingen, zodat ze de tand des tijds zullen doorstaan.

 

De kasten, lades en achterpanelen zijn gemaakt van gekleurd aluminium wat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Roestvaststalen deur- en ladebeslag zorgen voor sterkte, soepele beweging en zachte sluitfunctie. De werkbladen zijn van graniet.

Meer informatie kunt u vinden in de brochure en op de website van Profresco (beiden in het Engels).


Voor overige prijzen en mogelijkheden voor het aanschaffen en laten installeren van een Profresco buitenkeuken in uw tuin, kunt u contact met ons opnemen via info@beefeaterbarbecues.nl