Welkom bij Cabinex ™: doe-het-zelf-buitenkeukens van kwaliteit.

 

Schoonheid & functionaliteit worden samengebracht met toonaangevende barbecues om die buitenkeuken te maken die u altijd al wilde hebben. Technologie en design worden gecombineerd om een systeem te bieden dat uniek is in zijn klasse.

 

De PVC-panelen in combinatie met het door Cabinex ™ gepatenteerde aluminium frame-systeem vormen een robuuste oplossing, dat klaar is om de ontberingen van het buitenleven het hoofd te bieden. De kasten zijn volledig weerbestendig en u krijgt 10 jaar garantie. 

 

Er zijn momenteel 2 standaardpakketten met naar keuze een BeefEater 3000 4- of 5-brander barbecue, een buitenkoelkast en spoelbak met kraan. 

 


BEEFEATER 3000 Serie 4-BRANDER BUITENKEUKEN

De Cabinex ™ 4-brander buitenkeuken is het ideale formaat  voor het gemiddelde gezin. Buiten koken wordt eenvoudig, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zodat je steeds vaker van die mooie buitenmomenten met familie en vrienden zult genieten. 

 

Totale afmetingen:

2655mm B x 670mm D x 570mm H (zonder barbecue)

Griloppervlakte: 3.840 cm2 

Vermogen: 21,1 kWh

Adviesprijs van de afgebeelde buitenkeuken €7.879


BEEFEATER 3000 Serie 5-BRANDER BUITENKEUKEN

 

De Cabinex ™ 5-brander buitenkeuken is een droomplek voor de ware buitenkok. Groot genoeg om grotere gezelschappen buiten aan te kunnen. Grillen wordt een waar genot met voldoende ruimte om een feestmaal te bereiden. Of gebruik slechts 2 of 3 van de branders om te koken voor een kleiner gezelschap of familie.

 

Totale afmetingen voor deze keuken:

2815mm B x 670mm D x 570mmH (zonder barbecue)

Griloppervlakte: 4.608 cm2 

Vermogen: 26,4 kWh 

Adviesprijs van de afgebeelde buitenkeuken €7.995


Vanaf 2022 is de Cabinex buitenkeuken ook verkrijgbaar met de BeefEater Proline 6-brander barbecue! Neem contact met ons op voor details en prijzen.Belangrijkste kenmerken

 

118L Buitenkoelkast

De Cabinex ™ koelkast is ontworpen voor overdekt gebruik buitenshuis en heeft een instelbare digitale thermostaat. De driedubbele glazen deur isoleert en vermindert UV-straling, terwijl de zelfsluitende deur met speciale folie de condens op het glas vermindert. Met verstelbare planken en LED-binnenverlichting.

Mengkraan

Onze Cabinex ™ matzwarte WRAS-gecertificeerde mengkraan geeft uw buitenkeuken een moderne en eigentijdse look en feel. Deze buitenkeukenmengkraan kun je door de lange uitloop met je elleboog draaien als je volle handen hebt en de 360° draaifunctie maakt het een enorm handige aanwinst voor je buitenkeuken.

Verstelbare pootjes

Door de verstelbare pootjes op alle kasten is het nivelleren van uw buitenkeuken eenvoudig en gemakkelijk. Omdat de meeste terassen verval hebben voor waterafvoer, zijn deze verstelbare pootjes absoluut noodzakelijk om uw buitenkeuken perfect waterpas te zetten.

 

 

 

Gootsteen

Onze Cabinex ™ matzwarte gootsteen is gemaakt van roestvaststaal en geeft het een robuuste afwerking en design. Voorzien van een handig vuilroostertje en stop voor de afvoer. 

Zwart porseleinen werkbladen en uiteinden

Deze werkbladen zijn waterdicht en bestand tegen krassen, hoge temperaturen en UV-stralen. Ze zijn ontworpen en gebouwd om het wisselende Europese klimaat te weerstaan, van zware regenval tot hete zonnige dagen. 

 

 

 

Aluminium Frame

Het door Cabinex ™ gepatenteerde aluminium frame-systeem vormt de basisstructuur van onze buitenkeukens.

Gecombineerd met waterdichte PVC-panelen voor een stijve en robuuste kastoplossing die gemakkelijk kan worden gemonteerd door een gemiddeld-handig persoon.