Welkom bij Cabinex ™: doe-het-zelf-buitenkeukens van kwaliteit.

 

Schoonheid & functionaliteit worden samengebracht met toonaangevende barbecues om die buitenkeuken te maken die u altijd al wilde hebben. Technologie en design worden gecombineerd om een systeem te bieden dat uniek is in zijn klasse.

 

De PVC-panelen in combinatie met het door Cabinex ™ gepatenteerde aluminium frame-systeem vormen een robuuste oplossing, dat klaar is om de ontberingen van het buitenleven het hoofd te bieden. De kasten zijn volledig weerbestendig en u krijgt 10 jaar garantie. 

 

U heeft de keuze tussen de standaardkeuken met een buitenkoelkast en spoelbak met kraan of het premiumpakket (met extra ladeblok, een grotere gootsteen en extra werkruimte). De buitenkeuken kan worden voorzien van een BeefEater 3000 4- of 5-brander barbecue of een Proline 6-brander barbecue. 

 


BEEFEATER 3000 Serie 4-BRANDER BUITENKEUKEN

De Cabinex ™ 4-brander buitenkeuken is het ideale formaat  voor het gemiddelde gezin. Buiten koken wordt eenvoudig, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zodat je steeds vaker van die mooie buitenmomenten met familie en vrienden zult genieten. 

 

Adviesprijs van de afgebeelde buitenkeuken €8.999

 


BEEFEATER 3000 Serie 5-BRANDER BUITENKEUKEN

 

De Cabinex ™ 5-brander buitenkeuken is een droomplek voor de ware buitenkok. Groot genoeg om grotere gezelschappen buiten aan te kunnen. Grillen wordt een waar genot met voldoende ruimte om een feestmaal te bereiden. Of gebruik slechts 2 of 3 van de branders om te koken voor een kleiner gezelschap of familie.

 

Adviesprijs van de afgebeelde buitenkeuken €9.099


PROLINE 6-BRANDER PREMIUM BUITENKEUKEN

Met de Proline 6-brander barbecue (met grildeksel of platte deksel) in uw Premium Cabinex buitenkeuken, heeft u een ware designtopper in uw tuin! De Proline wordt van bovenaf in het keukenblad ingebouwd en het premium Cabinex pakket heeft een extra ladeblok voor nog meer opbergruimte.

 

Adviesprijs van de afgebeelde buitenkeuken €11.399

 
Belangrijkste kenmerken

 

108L Buitenkoelkast

De Cabinex ™ koelkast is ontworpen voor overdekt gebruik buitenshuis en heeft een instelbare digitale thermostaat. De driedubbele glazen deur isoleert en vermindert UV-straling, terwijl de zelfsluitende deur met speciale folie de condens op het glas vermindert. Met verstelbare planken en LED-binnenverlichting.

Mengkraan

Onze Cabinex ™ matzwarte WRAS-gecertificeerde mengkraan geeft uw buitenkeuken een moderne en eigentijdse look en feel. Deze buitenkeukenmengkraan kun je door de lange uitloop met je elleboog draaien als je volle handen hebt en de 360° draaifunctie maakt het een enorm handige aanwinst voor je buitenkeuken.

Verstelbare pootjes

Door de verstelbare pootjes op alle kasten is het nivelleren van uw buitenkeuken eenvoudig en gemakkelijk. Omdat de meeste terassen verval hebben voor waterafvoer, zijn deze verstelbare pootjes absoluut noodzakelijk om uw buitenkeuken perfect waterpas te zetten.

 

 

 

Gootsteen

Onze Cabinex ™ matzwarte gootsteen is gemaakt van roestvaststaal en geeft het een robuuste afwerking en design. Voorzien van een handig vuilroostertje en stop voor de afvoer. 

Zwart porseleinen werkbladen en uiteinden

Deze werkbladen zijn waterdicht en bestand tegen krassen, hoge temperaturen en UV-stralen. Ze zijn ontworpen en gebouwd om het wisselende Europese klimaat te weerstaan, van zware regenval tot hete zonnige dagen. 

 

 

 

Aluminium Frame

Het door Cabinex ™ gepatenteerde aluminium frame-systeem vormt de basisstructuur van onze buitenkeukens.

Gecombineerd met waterdichte PVC-panelen voor een stijve en robuuste kastoplossing die gemakkelijk kan worden gemonteerd door een gemiddeld-handig persoon.