UW GEDROOMDE BUITENKEUKEN KAN NU WERKELIJKHEID WORDEN

Welkom bij Cabinex™ DHZ buitenkeukens van hoge kwaliteit. Schoonheid en functionaliteit gaan samen met toonaangevende apparatuur om van uw BBQ buitenkeuken alles te maken wat u ooit hebt gewild.

 

Technologie en design zijn gecombineerd om een kastsysteem te bieden dat baanbrekend is in zijn klasse. Er worden PVC-panelen gebruikt in combinatie met het gepatenteerde Cabinex™ aluminium framesysteem om een stevige en robuuste kastoplossing te vormen, klaar voor jarenlang buitenplezier. De kasten zijn ook volledig weerbestendig en worden ondersteund door een beperkte garantie van 10 jaar.

 

Voor een volledig productoverzicht, kunt u ook de brochure downloaden of contact met ons opnemen.


Cabinex® Buitenkeukens

Cabinex Buitenkeuken

€ 9.679,00

Cabinex Buitenkeuken

€ 9.679,00

Selecteer en bestel hier de Cabinex buitenkeuken van uw keuze. 

 

U heeft de keuze tussen de Classic en de Premium serie.

 

De Classic Serie Cabinex barbecuekeuken is voorzien van een gootsteen met kraan, de keuze uit 7 BeefEater barbecuemodellen, een opbergmodule en een buitenkoelkast. 

 

De Premium Serie Cabinex barbecuekeuken heeft alle kenmerken van de Classic Serie en is daarnaast voorzien van een schuifladeblok, een grotere spoelbak en extra werkruimte op het aanrecht. 

 

Vervolgens kiest u welke type barbecue u wenst: een BeefEater 1500, 1600, 3000 of 7000 serie met 4 of 5 branders of een Proline 6-brander barbecue met een platte deksel of een grildeksel. 

 

Voor meer details en afmetingen kunt u de brochure raadplegen.