Ons team bestaat uit een collectief van ontwerpers en vakmensen met een passie voor alles dat met het buitenleven te maken heeft. 25 jaar ervaring in design en sourcing - wij zijn FrescoPro

 

Met een unieke, frisse en professionele benadering van buitenkeukens, werken we samen met huiseigenaren, architecten en ontwerpers om luxe buitenruimtes te creëren.Als gerenommeerde distributeurs van toonaangevende en innovatieve barbecuemerken, zijn we

in staat om een totaaloplossing te bieden voor de ultieme buitenkeuken. Onze keukens sieren buitenruimtes over de gehele wereld met klanten in Europa, het Midden-Oosten, Australazië en Noord- Amerika.

 

Of het nu gaat om een daktuin in de stad, een terras in een buitenwijk of een tuin rondom een landhuis, we putten uit onze jarenlange ontwerp-, constructie- en productkennis om een buitenruimte te leveren waar u nog vele jaren trots op zult zijn. 

 

Op onze website presenteren we u een selectie van het beste dat we in de afgelopen jaren hebben geleerd. Zes prachtige en duurzame buitenkeukenpakketten in verschillende kleuren en materialen. U heeft geen ontwerpkosten of dure architectentekeningen nodig om de tijdloze stijl van een FrescoPro-keuken te realiseren.

 

Neemt u voor vragen en verdere informatie gerust contact met ons op of download de brochure.


CANBERRA

De Canberra is ideaal als ruimte schaars is of als u gewoon op zoek bent naar een compacte en stijlvolle buitenkeuken. De meest essentiële elementen zijn aanwezig: een barbecue, een koelkast en alle werkruimte die je nodig hebt. Dit pakket wordt geleverd met genoeg opbergruimte voor je benodigdheden.

 

Met onze revolutionaire frame systemen kunnen we snel en eenvoudig een geweldige buitenkeuken installeren. Sneller, schoner en zonder het gedoe van traditioneel zagen, timmerwerk of complexe bouwmethoden van baksteen of beton.

Adviesprijs van keuken met 7000 serie 4-brander: €12.499


Adviesprijs van keuken met 7000 serie 5-brander: €15.399 

ESPERANCE

 

Het Esperance-pakket bevat een volledige keukenuitrusting. Deze configuratie is prachtig geproportioneerd, heeft royale werkruimte en biedt u alle voordelen van Canberra en voegt daar de gootsteen en onze speciaal daarvoor ontworpen eengreepskraan aan toe.

 

Alle FrescoPro-pakketten maken gebruik van ons gepatenteerde aluminium framesysteem. Er is hoeft op locatie niets gelast, gesneden of gebogen te worden. Eenmaal gemonteerd, zijn onze modules altijd exact vierkant en waterpas.

 

Op al onze frames krijgt u 25 jaar anticorrosiegarantie.


AUGUSTA

 

Wanneer het gezelschap groter wordt en de behoefte aan werkruimte toeneemt, kun je het niet beter treffen dan met het Augusta-pakket. Meters werkblad gecombineerd met alle keukenbenodigdheden en een dubbeldeurs koelkast van 190 liter om al uw gasten van een lekker fris drankje te kunnen voorzien!

 

Er is een harde, vlakke ondergrond nodig om de deuren, laden, gootstenen, apparaten, bedrading en sanitair gemakkelijk te kunnen installeren. De verstelbare poten zorgen voor een stabiele en stevige buitenkeuken die perfect waterpas staat.

Adviesprijs van afgebeelde buitenkeuken: €17.169


Adviesprijs van keuken met 7000 serie 5-brander: €17.119

BORONIA

 

Als ruimte geen issue is en grootte er echt toe doet, hoeft u niet verder te zoeken dan de Boronia. De opbergruimte en het werkblad met alles erop en eraan, maken dit FrescoPro-pakket tot een majestueus middelpunt dat elke buitenruimte ter wereld siert.

FrescoPro-constructies zijn ontworpen om honderden kilo’s steen en apparatuur te dragen. Hun inherente sterkte en duurzaamheid zorgen voor structurele integriteit in alle omgevingen, zodat ze de tand des tijds zullen doorstaan.

Onze flexibele basismodules zijn geschikt voor het inbouwen van de prijswinnende BeefEater Barbecue Proline ™ en Signature ™ series.


FREMANTLE

 

Als u op zoek bent naar de ultieme buitenkeuken, dan raden wij de Fremantle aan: dubbele koelkast, drie keukenkastjes, barbecue naar keuze en uiteraard een gootsteen. Met afmetingen tot 3,8 meter is deze configuratie een tijdloze en prachtige showstopper.

 

Ons framesysteem is ontworpen met aluminium zijwanden en planken, waardoor u een perfecte opslagruimte heeft voor alles dat u in uw keuken gaat gebruiken. Sterk, duurzaam en stijlvol zoals u van FrescoPro mag verwachten.

 

De stijlvolle en duurzame geanodiseerde aluminium deur- en ladeframes worden geleverd met 5 jaar garantie.

Adviesprijs van keuken met 7000 serie 4-brander: €17.599


MAATWERK EN ZELF SAMENSTELLEN

 

Naast de standaardpakketten die wij bovenstaand voor u hebben samengesteld, kunt u ook zelf een combinatie samenstellen. Het aantal kastjes, het soort koelkast, wel of geen gootsteen en het type barbecue: het is aan u.

 

Daarnaast zijn de verschillende keukens uit te rusten met verschillende modellen en uitvoeringen BeefEater barbecues, zijbranders en zelfs met een houtskool barbecue van oneQ of kleine Kamado. Kijk in de brochure voor meer details en neem contact met ons op voor een offerte voor uw maatwerk buitenkeuken.

 

- wij zijn FrescoPro